Aua le tia'i le suka e pei o lapisi

O le a le aoga o le bagasse?E masani ona tatou feanu i fafo le suka pe a uma ona lamu, e le o se mea e maumau ai punaoa i le amataga o le fanua?O le ā la le ituaiga o matafaioi o iai? 

 

O le a le bagasse?

O le suka o se tasi lea o mea mata'utia mo le gaosiga o le suka.E tusa ma le 50% o le bagasse o loʻo totoe pe a maeʻa le suʻeina o suka e mafai ona faʻaoga e fai ai pepa.Ae ui i lea, o loʻo i ai pea nisi o bagasse (selau pith) e leai se malosi faʻapipiʻi ma e tatau ona aveese aʻo leʻi faia le pulping.Ole umi ole alava bagasse e uiga ile 0.65-2.17mm ma le lautele ole 21-28μm.

 

Sugarcane bagasse fatuga

Bagasse o se ituaiga paluga, o a la ona vaega autu?

O le mea moni, o le bagasse o le suka o le suka pe a uma ona tuʻimomomoina i le taimi o le gaosiga o suka, ma le gaogao ma le maaa, e tusa ma le 24% ~ 27% o le suka (lea e aofia ai le 50% vai), ma mo tone uma o suka na gaosia, 2 ~ 3 tone o auga o le a gaosia.O se suʻesuʻega vavalalata o bagasse susu o loʻo faʻaalia ai o le bagasse e mauoa i le cellulose ma e itiiti ifo le lignin, o lea e sili atu le maualuga o le bagasse e pei o se fiber raw material.

 

Fa'aogaina o le bagasse

O le paluga o se mea e talitutusa ma otaota, o le a la lona aoga?

1. Tuuina atu o le suauu afi

2. E fai ma fafaga

3. Faʻaaogaina e avea o se mea e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga

Catering faia i le bagasse e maualuga le paʻepaʻe ma fufusi, lelei le vevela ma le suauu tetee, e le oona ma le tofo, atoatoa degradable i totonu o le tolu masina, e leai se tolu otaota filogia i le faagasologa o le gaosiga, ma o le tau o le gaosiga e sili atu le maualalo nai lo le pulupulu mamanu vave. pusa meaai.

微信图片_20210909142133微信图片_20210909142151

微信图片_20210909154147

 

O lo'o ofoina mai e Zhongxin le tele o mea fa'atupu fa'atupu mai mea fa'afouina ma toe fa'aaogaina, e pei o ipu, ipu, tapuni, ipu ma koneteina. 

 


Taimi meli: Oke-09-2021